0475202240 24/7 bereikbaar 0475202240 24/7 bereikbaar

`O, als ik dood zal, dood zal zijn 
kom dan en fluister, fluister iets liefs.’ 

J.H. Leopold  [ Verzen , 1912 ]

Natascha

Mijn naam is Natascha Peters, geboren in Roermond op 26 januari 1975 en trotse moeder van twee geweldige kinderen. Op 8-jarige leeftijd werd ik voor het eerst geconfronteerd met de intense ervaring van de dood. Het petekindje van mijn ouders overleed heel plotseling op 1-jarige leeftijd. Ik had geen idee wat de dood daadwerkelijk inhield maar voelde het immense verdriet dat iedereen had. Als kind verwerkte ik dit door hele lange brieven te schrijven aan dat lieve mooie meisje dat er niet meer was. In de daarop volgende jaren heb ik meerdere malen afscheid moeten nemen van mensen die mij aan het hart gingen. Het fascineerde mij wat er in die paar dagen gebeurt in een gezin.

Na een gesprek met de uitvaartondernemer die het afscheid van mijn lieve opa regelde sloot hij ons gesprek af met de zin “Meisje, ik denk dat ik jou ooit nog wel eens tegen ga komen in mijn branche.”
Dat ene zinnetje is in de daarop volgende jaren blijven hangen.

Na mijn studie ‘Toerisme, marketing en economie’ kwam ik in de horeca terecht. 23 jaar heb ik dit in verschillende functies uitgevoerd. Van leidinggevende tot ondernemer, maar altijd met dat stemmetje in mijn achterhoofd “misschien, later als ik groot ben ga ik de uitvaartbranche in”.

En dat was in februari 2013! Na een open sollicitatie en een meeloop dag in een uitvaartcentrum wist ik het zeker. Ik verkocht mijn onderneming en richtte mij volledig op mijn nieuwe passie: de uitvaart.

Twee jaar lang deed ik ervaring op in een crematorium om vervolgens als uitvaartverzorger verder te gaan. Met mijn passie voor het leven richt ik mij op de wensen van de nabestaanden om een mooi afscheid te realiseren. Dit gaat samen met alle emoties van dien. Aan mij de taak om te luisteren naar de gesproken woorden maar ook de onuitgesproken wensen aan te voelen. Een afscheid is immers niet compleet zonder dat moment stilte waarin zoveel gezegd wordt of juist die ene glimlach.

Leef, lach en heb lief

Contact opnemen
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Verzenden
Maas en Roer
Adres:
Biest 32a
6001 AR, Weert
0475202240 info@uitvaartzorgmaasenroer.nl Route beschrijving