0475202240 24/7 bereikbaar 0475202240 24/7 bereikbaar

Maak kennis met ons

Wij heten u van harte welkom op de website van Uitvaartzorg Maas en Roer. Jonge vrouwen aan het roer van een relatief nieuwe uitvaartonderneming in regio Roermond. Ondanks dat wij nieuw zijn in de regio, hebben wij al jarenlang ervaring in de uitvaartbranche.

Lees meer

 

Natascha

Golven die komen
nemen het water op
van golven die gaan...

Een passend afscheid,
ieder afscheid is uniek

Ieder mens is uniek. Ieder afscheid is uniek. Aan ons de taak om, samen met u, een afscheid te creëren dat past bij de persoon van wie u afscheid moet nemen én past bij u. Samen met ons ervaren team staan wij voor u klaar, dag en nacht. Wij luisteren, adviseren en organiseren. Wij proberen zo goed mogelijk te anticiperen op de situatie: een situatie waarin vooral ook stilgestaan moet worden bij het feit dat u iemand bent verloren, met alle emoties die daarbij komen kijken.

Is er iemand overleden? Gaat er binnenkort iemand overlijden? Wij zijn er voor u. Neem hier contact met ons op.

Neem contact op

‘Kom terug.’
Als ik die woorden eens zó zacht kon zeggen
Dat niemand ze kon horen, dat niemand zelfs kon denken
Dat ik ze dacht…

En als iemand dan terug zou zeggen
Of desnoods alleen maar terug zou denken,
Op een ochtend:
‘Ja.’

Toon Tellegen
Uit: Gedichten 1977-1999, Querido, 2000

Uitvaart op maat

Het regelen van een uitvaart brengt heel wat werk met zich mee en er moeten veel keuzes gemaakt worden: wordt het een begrafenis of een crematie? Naar welke kist gaat de voorkeur uit? Hoe wordt de uitvaartdienst vormgegeven? Keuzes die stuk voor stuk bijdragen in het uiteindelijke resultaat: een uitvaart op maat. Wat past bij de overledene? Maar ook: wat past bij u als nabestaande? Samen met u nemen wij stap voor stap de verschillende mogelijkheden door en zullen u hierin informeren en adviseren. Uw definitieve keuze zullen wij organiseren om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen: een afscheid waarin achter de traan hopelijk een (voorzichtige) glimlach tevoorschijn komt. Want ondanks dat het vaak een verdrietige gebeurtenis is, is ieder afscheid ook de geboorte van een mooie, nieuwe herinnering.

Contact opnemen
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Verzenden
Maas en Roer
Adres:
Biest 32a
6001 AR, Weert
0475202240 info@uitvaartzorgmaasenroer.nl Route beschrijving